O nama

O nama

Urban Pro Cosmetics je nova urbana priča koja ima za cilj da postavi nove standarde u oblasti profesionalne kozmetike i njene pristupačnosti svim kupcima i klijentima, konstantno šireći svoj asortiman novim proizvodima i brendovima.

Novi Brend

Nova priča predstavlja i početak novog brenda. Urban Pro Cosmetics pokreće sopstvenu liniju proizvoda koji uz kombinaciju urbanog i profesionalnog daju savršen spoj koji će zadovoljiti standarde ljepote kod svake žene.

Ponuda

Kao sve ostalo i naša ponuda je baš takva. Urbana i profesionalna. Najpoznatije svjetske brendove u svim oblastima kozmetike, uključujuci makeup, njegu kose i tijela, opremanje frizerskih i kozmetičkih salona, možete pronaći, kako na našim policama, tako i u online prodavnici.

Usavršavanje

Kako bismo ostali urbani i profesionalni, redovno obogaćujemo naše znanje, sarađujući sa svim značajnim stranim i domaćim stručnjacima u oblasti kozmetike. Takođe redovni smo gosti na svim kozmetičkim dešavanjima i sajmovima širom evrope i svijeta

Budućnost

Sa vremenom, mijenja se i značenje urbanog. Ono što je danas urbano, sjutra nije. Ono što je danas profesionalno, sjutra mora biti još više. U skladu sa tim, naš cilj nije dostizanje tuđih, vec postavljanje novih standarda urbanog i profesionalnog pogleda na ljepotu.